Lär dig använda din espressomaskin (ECF02)

Om du har köpt en manuell espressomaskin ECF02 har din resa mot den perfekta koppen kaffe just börjat. På denna sida hittar du en guide som lär dig installera och starta espressomaskinen samt hur du utför rutinmässigt underhåll för att uppnå den bästa koppen kaffe.
Ta reda på hur du bäst använder din espressomaskin när det gäller installation, inställningar och avkalkning.

Installation

Lär dig hur du gör det perfekta kaffet, från att välja det rätta filtret till att anpassa din föredragna espressofunktion

INSTÄLLNINGAR

Om du vill ändra olika inställningar från menyn, tryck och håll ned knappen  i 5 sekunder och välj sedan den inställning du vill ändra:

Button 1 – grinding key for single EspressoKaffetemperatur (låg, medel, hög)

Button 4 – dispensing key for double EspressoVattenhårdhet (mjukt, medium, hårt)

standby (10 min, 30 min, 1 hour)

Följ videon för att anpassa och spara inställningarna.

ALARM

När din espressomaskin behöver underhåll kommer den att signalera det genom en ljussignal. Avkalkning är en viktig åtgärd för att bevara smakens renhet. Följ de enkla stegen i videon noggrant för att rengöra kretsarna och fortsätta att njuta av ditt perfekta kaffe.